Sunday, February 6, 2011

Waarom besnijdenis verkeerd is

Waarom besnijdenis verkeerd is1. Besnijdenis schade doet, veroorzaakt acute pijn op het moment van chirurgie en chronische pijn voor maanden, zoals gevonden door Taddio et al., die vonden besneden baby's had veel meer pijn dan intact reactie zuigelingen, van 6 maanden vaccinaties. Het schaadt ook omdat het niet langer gezond functioneel anatomische weefsel, en ontneemt de man van dit weefsel zijn hele leven. Besnijdenis heeft ook complicaties als gevolg van overmatig bloeden en infecties tot ernstige complicaties en zelfs overlijden.
2. De voorhuid is functioneel menselijke anatomie die een beschermende laag voor de eikel gedurende het leven, het heeft meer dan 20.000 gespecialiseerde zenuwen die zintuiglijk genot te bieden, en de voorhuid van de glijdende mechanisme vergemakkelijkt de mechanica van masturbatie en geslachtsgemeenschap, het verbeteren van de seksuele daad, en het verstrekken van genot voor zowel mannelijke als vrouwelijke gelijk.
3. Besnijdenis van baby's heeft ernstige ethische schendingen in dat het functioneel anatomische weefsel verwijderd van een wezen dat niet kan instemmen met deze procedure, en dit individu kan de volledige intacte mannelijke anatomie voor zichzelf wil, wanneer hij volwassen is. Artsen die hiervoor zijn het uitvoeren van een niet-therapeutische chirurgische ingreep, op een perfect gezonde baby, die velen hebben betoogd komt neer op een schending van de eed van Hippocrates.
4. De veronderstelde voordelen voor de gezondheid van de besnijdenis kan vrijwel allemaal worden verwezenlijkt veruit superieur niveau = via de algemene hygiëne en gezond leven, (die nog steeds vereist zijn van de besneden) veilige seks praktijken (ook nog steeds nodig is van de besneden) onderwijs, en conservatieve medische praktijken . (De gezondste langst levende mensen, met een laagste HIV, SOA's, de laagste kindersterfte, en gezondste kinderen komen uit Non_circumcision culturen van Europa en Japan). Besnijdenis is niet vereist voor een goede gezondheid!
5. De bewering dat de besnijdenis beschermt tegen soa's en hiv is een gevaarlijk voor de volksgezondheid bericht, alleen veilige seks praktijken bieden een effectieve bescherming tegen SOA's en HIV.

No comments:

Post a Comment