Sunday, February 6, 2011

Hvorfor Omskjæring er feil

Hvorfor Omskjæring er feilEn. Omskjæring gjør skade, fører det akutte smerter på tidspunktet for kirurgi og kroniske smerter i månedsvis, som funnet av Taddio et al som fant omskåret spedbarn hadde langt større smerter respons enn intakt spedbarn, ved 6 måneders vaksinasjoner. Det skader også fordi det fjerner friske funksjonelle anatomiske vev, og fratar den mannlige av dette vevet gjennom hele livet. Omskjæring har også komplikasjoner fra store blødninger og infeksjoner til mer alvorlige komplikasjoner inkludert dødsfall.
2. Den Forhud er funksjonell anatomi og gir en beskyttende hette til den glans gjennom hele livet, har det over 20.000 spesialisert nerver som gir sensoriske glede, og forhuden er glidende mekanisme forenkler mekanikken i onani og samleie, styrke seksuell handling, og som gir glede for både mannlige og kvinnelige alike.
Tre. Omskjæring av spedbarn har alvorlige etiske brudd i at den fjerner funksjonelle anatomiske vev fra et vesen som ikke kan samtykke til denne prosedyren, og denne personen vil kanskje at hele intakt mannlige anatomi for seg selv når han er en voksen. Leger som utfører dette utfører en ikke-terapeutisk kirurgiske prosedyren, på en helt frisk spedbarn, som mange har hevdet er ensbetydende med et brudd på den hippokratiske ed.
4. Den antatte helsemessige fordeler av omskjæring kan praktisk talt alle oppnås ved langt bedre nivå = gjennom generell hygiene og sunt levesett, (som fortsatt kreves av de omskårne) sikker sex praksis (også fortsatt kreves av de omskårne) utdanning, og konservativ medisinsk praksis . (Den sunneste lengste bodde mennesker, med lavest HIV, STI's, lavest spedbarnsdødelighet, og friskeste barna kommer fra Non_circumcision kulturer i Europa og Japan). Omskjæring er ikke nødvendig for god helse!
5. Uttalelsen om at omskjæring beskytter mot STI's og HIV er et farlig folkehelsen melding, kun sikker sex praksis gir effektiv beskyttelse mot STI's & HIV.

No comments:

Post a Comment