Sunday, February 6, 2011

Чому Обрізання неправильно

Чому Обрізання неправильно1. Обрізання приносить шкоду, це викликає гострий біль під час операції і хронічні болі в протягом декількох місяців, як знайти, Taddio та інші, які знайшли обрізаних немовлят було набагато більше болю, ніж відповідь недоторканими немовлят, на 6 місяців щеплення. Він також шкода, оскільки вона видаляє здорових функціональних анатомічних тканини, і позбавляє чоловіків з цієї тканини протягом всього свого життя. Обрізання також ускладненнями від надмірного кровотечі та інфекції до більш серйозних ускладнень, включаючи смерть.
2. Крайня плоть є функціональної анатомії людини забезпечення захисного покриття для головки протягом всього життя, вона має більш 20.000 спеціалізованих нервів, які забезпечують сенсорні задоволення, і ковзання механізму крайньої плоті в полегшує механіки мастурбації і статевого акту, посилення статевий акт, а також надання задоволення для чоловіків і жінок однаково.
3. Обрізання немовлят має серйозні етичні порушення в тому, що вона видаляє функціональні анатомічні тканини в тому, що не можуть дати згоду на цю процедуру, і ця людина може знадобитися повне недоторканими чоловічої анатомії для себе, коли він дорослий. Лікарі, які виконують цю виконують нетерапевтичні хірургічна процедура, на абсолютно здорову дитину, який багато хто стверджує, рівносильно порушення клятви Гіппократа.
4. Передбачається користі для здоров'я від обрізання можна практично все бути досягнуто при набагато вище рівнів = через загальні правила гігієни і здорового способу життя, (які все ще потрібно від обрізаних) безпечного сексу (також як і раніше вимагає від обрізаних) освіту, і консервативної медичній практиці . (Здоровий довгий жили люди, з найнижчим ВІЛ, ІПСШ, мінімальна малюкової смертності, і здорові діти приходять з культур Non_circumcision Європи і Японії). Обрізання не потрібна для гарного здоров'я!
5. Заява, що обрізання захищає від ІПСШ і ВІЛ небезпечних громадських повідомлення здоров'я, тільки безпечного сексу пропонують ефективний захист від ІПСШ і ВІЛ.

No comments:

Post a Comment