Sunday, February 6, 2011

Hvorfor Omskæring er forkert

Hvorfor Omskæring er forkert1. Omskæring gør skade, som det forårsager akut smerte på det tidspunkt, kirurgi og kroniske smerter i flere måneder, som er fundet af Taddio et al, som fandt omskære spædbørn havde langt større smerte respons end intakt spædbørn, med 6 måneders vaccinationer. Det skader også fordi det fjerner sundt funktionelt anatomiske væv, og fratager den mandlige af dette væv hele sit liv. Omskæring har også komplikationer fra voldsom blødning og infektioner til mere alvorlige komplikationer, herunder død.
2. Forhuden er funktionel menneskelige anatomi giver en beskyttende dække for den glans gennem hele livet, det har over 20.000 specialiseret nerver, der giver sensoriske nydelse, og forhuden's glidende mekanisme letter mekanik onani og samleje, øge den seksuelle akt, og giver glæde for både mandlige og kvindelige ens.
3. Omskæring af spædbørn har alvorlige etiske overtrædelser i, at det fjerner funktionelle anatomiske væv fra et væsen, der ikke kan samtykke til denne procedure, og denne individuelle ønsker måske den fulde intakt mandlige anatomi for sig selv, når han er en voksen. Læger, der udfører denne udfører en ikke-terapeutiske kirurgisk procedure, på et helt sundt barn, som mange har hævdet, er ensbetydende med en krænkelse af den hippokratiske ed.
4. Den formodede sundhedsmæssige fordele ved omskæring kan stort set alle kan nås på langt overlegen niveauer = gennem generelle hygiejne og sund levevis, (der er stadig behov for omskåret) sikker sex (også stadig behov for omskåret) uddannelse, og konservative lægepraksis . (Den sundeste længste boede folk med de laveste HIV, STI's, den laveste børnedødelighed, & sundeste børn kommer fra Non_circumcision kulturer i Europa og Japan). Omskæring er ikke nødvendig for et godt helbred!
5. Udsagnet om, at omskæring beskytter mod STI's & HIV er en farlig folkesundheden besked, kun sikker sex giver en effektiv beskyttelse mod STI's & HIV.

No comments:

Post a Comment