Sunday, February 6, 2011

Miksi Ympärileikkaus on väärin

Miksi Ympärileikkaus on väärin1. Ympärileikkaus ei haittaa, se aiheuttaa akuuttia kipua leikkauksen aikana ja kroonisen kivun kuukausia, kuten todettu Taddio et al löytäjän ympärileikattu lapsista oli paljon enemmän kipua vastaus kuin ehjä imeväisille, 6 kuukauden rokotuksia. Se myös haittaa koska se poistaa terve toimiva anatomisia kudos, ja vie miehen tämän kudoksen läpi elämänsä. Ympärileikkaus on myös komplikaatioiden runsasta verenvuotoa ja tulehduksia enemmän vakavia komplikaatioita, kuten kuolemaa.
2. Esinahka on toimiva ihmisen anatomia tarjoamalla suojaava peite terska koko elämän, se on yli 20000 erikoistunut hermoja, jotka tarjoavat aistien iloa, ja esinahka on liukuvan mekanismi helpottaa mekaniikka itsetyydytys ja yhdyntää, parantaa seksuaaliseen tekoon, ja nautintoa sekä miesten ja naisten keskuudessa.
3. Ympärileikkaus lapsista on vakavia eettisiä rikkomuksia, että se poistaa toimiva anatominen kudosta on, että ei voi tämän menettelyn, ja tämä yksilö voi haluta täysin ehjä mies anatomia itselleen, kun hän on aikuinen. Lääkärit, jotka suorittavat tätä toimivat ei-terapeuttinen kirurgisen on täysin terve lapsi, jota monet ovat väittäneet merkitsee vastoin Hippokrateen valan.
4. Oletettu terveyshyödyt ympärileikkaus voidaan lähes kaikki voida saavuttaa ylivoimainen tasoilla = yleisin hygieniaa ja terveellisistä elämäntavoista, (jotka ovat yhä edellytyksenä on ympärileikattu) turvaseksi käytännöt (myös edelleen vaaditaan ympärileikattu) koulutus, ja konservatiivinen hoitokäytännöt . (Terveellisin pisin asui ihmisiä, joilla alin HIV, STI: n, alhaisin lapsikuolleisuus, ja terveellisin lapset tulevat Non_circumcision Euroopan kulttuureja ja Japani). Ympärileikkaus ei vaadita hyvää terveyttä!
5. Maininta siitä, että ympärileikkaus suojaa STI: n ja HIV on vaarallinen kansanterveyden viesti vain turvaseksiä käytännöt tarjoavat tehokkaan suojan STI: n ja HIV.

No comments:

Post a Comment