Sunday, February 6, 2011

Varför Omskärelse är fel

Varför Omskärelse är fel1. Omskärelse inte skadar den, medför akut smärta vid tidpunkten för operation och kronisk smärta i flera månader, som har hittats av Taddio et al som hittade omskurna spädbarn hade långt större smärta respons än intakta spädbarn, med 6 månaders vaccinationer. Den skadar också eftersom det tar bort friska funktionella anatomiska vävnad, och berövar den manliga av denna vävnad hela sitt liv. Omskärelse har också komplikationer kraftig blödning och infektioner till allvarligare komplikationer inklusive död.
2. Förhuden är funktionell människans anatomi som ger ett skyddande hölje för ollonet hela livet, har den över 20.000 specialiserade nerver som ger sensoriska njutning, och förhuden är glidande mekanism underlättar mekanik onani och samlag, förbättra den sexuella akten, och ge njutning för både pojkar och flickor.
3. Omskärelse av spädbarn har allvarliga etiska överträdelser, eftersom det tar bort funktionella anatomiska vävnad från en varelse som inte kan samtycka till detta förfarande, och denna person kanske vill att hela intakta manliga anatomin för sig själv när han är vuxen. Läkare som utför denna utför en icke-terapeutiska kirurgiskt ingrepp, på en perfekt friskt barn, som många har hävdat är liktydigt med en kränkning av den hippokratiska eden.
4. Det påstådda hälsofördelar omskärelse kan praktiskt taget alla uppnås på överlägsen nivåer = genom allmän hygien och hälsosamt liv, (är som fortfarande krävs av omskurna) säkert sex metoder (också fortfarande som krävs av de omskurna) utbildning, och konservativ medicinsk praxis . (De friskaste längsta bodde människor, med de lägsta hiv, STI: s, lägsta barnadödlighet, och friskaste barn kommer från Non_circumcision kulturerna i Europa och Japan). Omskärelse är inte nödvändigt för god hälsa!
5. Påståendet att omskärelse skyddar mot STD's & hiv är en farlig folkhälsan meddelande, endast säkert sex metoder ge ett effektivt skydd mot STD's & hiv.

No comments:

Post a Comment