Sunday, February 6, 2011

Γιατί περιτομή είναι λάθος

Γιατί περιτομή είναι λάθος1. Περιτομή βλάπτει, προκαλεί οξύ πόνο κατά τη στιγμή της χειρουργικής επέμβασης και χρόνιο πόνο για μήνες, όπως διαπίστωσε al Taddio et οποίος βρήκε περιτομή βρέφη είχαν πολύ μεγαλύτερη ανταπόκριση πόνου από άθικτα τα βρέφη, στις 6 ανοσοποιήσεις μήνα. Βλάπτει επίσης διότι αφαιρεί υγιή λειτουργική ανατομική ιστό, και στερεί το αρσενικό του παρόντος ιστού όλη του τη ζωή. Η περιτομή έχει επίσης επιπλοκές από την υπερβολική αιμορραγία και λοιμώξεις σε πιο σοβαρές επιπλοκές συμπεριλαμβανομένου του θανάτου.
2. Η περιοχή αυτή είναι λειτουργική ανατομία του ανθρώπινου σώματος παρέχοντας ένα προστατευτικό κάλυμμα για τη βάλανο καθ 'όλη τη διάρκεια ζωής, έχει πάνω από 20.000 εξειδικευμένα νεύρα που παρέχουν αισθητική απόλαυση, και γλιστρώντας μηχανισμό την ακροποσθία που διευκολύνει τη μηχανική του αυνανισμού και τη σεξουαλική επαφή, την ενίσχυση της σεξουαλικής πράξης, και την παροχή ευχαρίστηση για άνδρες και γυναίκες εξίσου.
3. Περιτομή των βρεφών έχει σοβαρές ηθικές παραβάσεις υπό την έννοια ότι αφαιρεί λειτουργική ανατομική ιστού από ένα ον που δεν μπορεί να συναινέσει σε αυτή τη διαδικασία, και αυτό το άτομο μπορεί να θέλουν την πλήρη άθικτο αρσενικό ανατομία για τον εαυτό του όταν αυτός είναι ενήλικος. Οι γιατροί που εκτελούν αυτό που επιτελούν την μη θεραπευτική χειρουργική επέμβαση, σε ένα απόλυτα υγιές βρέφος, το οποίο πολλοί έχουν υποστηρίξει ισοδυναμεί με παραβίαση του όρκου του Ιπποκράτη.
4. Η υποτιθέμενη οφέλη για την υγεία της περιτομής μπορεί σχεδόν όλα μπορούν να επιτευχθούν σε πολύ ανώτερα επίπεδα = μέσω της γενικής υγιεινής πρακτικής και υγιούς διαβίωσης, (τα οποία ακόμη απαιτούνται από τις περιτομή) ασφαλείς σεξουαλικές πρακτικές (Επίσης, απαιτείται από την περιτομή) εκπαίδευση, και συντηρητική ιατρικές πρακτικές . (Η πιο υγιεινή μακρύτερο έζησαν οι άνθρωποι, με τη χαμηλότερη HIV, STI, το χαμηλότερο ποσοστό θνησιμότητας των παιδιών, υγιεινή & παιδιά προέρχονται από Non_circumcision των πολιτισμών της Ευρώπης και Ιαπωνίας). Η περιτομή δεν είναι απαραίτητη για καλή υγεία!
5. Η δήλωση ότι η περιτομή προστατεύει από STI & του HIV είναι ένα επικίνδυνο μήνυμα δημόσιας υγείας, μόνο οι ασφαλείς σεξουαλικές πρακτικές προσφέρουν αποτελεσματική προστασία από ΣΜΝ & του HIV.

No comments:

Post a Comment